családi és rendeznyfotó

Dobos Gergely //

SzolgáltatásokMaGAMRÓLKapcsolat 

Dobos Gergely fotós

Karácsony | Keresztelő | Születésnap | Csak úgy

Család és párfotózás

Keresztelő, Karácsony vagy egy vidám séta a szabadban… Ilyenkor olyan pillanatokat örökíthetünk meg, amelyeket szívesen újra visszanézünk.

Nincs maximális képlimit, ami jó kép készül, átadom. A képeket gondosan átválogatom, ellenőrzöm a színhelyességet, megfelelő képkivágást, dőlést. Amire biztosan lehet számítani: legalább 20-30 átadott kép.

Árak: feladattól, helyszíntől, időtartamtól függően 15.000 Ft-tól. 

Falunap | Koncert | Céges rendezvény | Családi nap

Rendezvény

Egy jó sorozat a rendezvényről és máris mehet fel a közösségi médiába vagy csoportba. Ilyenkor fontos a gyorsaság is.

Képek falunapról, koncertről, lovasnapokról, iskolai vagy óvodai rendezvényekről, egyéb átadókról, eseményekről. Egyéni portrék, beállított vagy pillanatképek a történésekről. Képek, amiket jó visszanézni, felidézve az eseményeket vagy másoknak bepillantást engedi a rendezvényről publicitás vagy ismertségnövelés érdekében.

Rengeteg képet készítek ilyenkor, amit gondosan kiválogatok, utólag igazítok (színhelyesség, képkivágás, dőlés igazítás).  Nincs maximális képlimit, ami jó kép készül, azt átadom.

Árak: legalább 10.000 Ft/óra díjjal érdemes számolni, egy órás időtartam esetén ez több. A rendezvény- és eseményfotózás egyedi áras, függ a feladattól, helyszíntől, időtartamtól és igényektől.

Szertartás | Kreatív | Jegyesfotózás | Buli

Esküvő

Fontosabb pillanatok megörökítése? Bevonulás, tortavágás, tánc? Ez a minimum. Amit én ehhez még hozzá szeretek tenni, azok az elkapott pillanatok, amiktől az a Ti esküvőtök lesz.

Rengeteg (tényleg nagyon sok…) képet készítek ilyenkor, főleg a buli részben, amit gondosan kiválogatok, utólag igazítok (színhelyesség, képkivágás, dőlés igazítás).  Ahol tehetem, kerülöm a vakut, hogy a képek a valós milliőt mutassák be. Nincs maximális képlimit, ami jó kép készül, azt átadom. Ha erre igényetek van, kevésbé jól sikerült, de vicces képeket is átadok.

Árak: feladattól, helyszíntől, időtartamtól függően 35.000 Ft-tól. Teljes esküvő esetén beszéljünk az árról 😉

esküvői fotó-10
esküvői fotó-14
esküvői fotó-16
esküvői fotó-12
esküvői fotó-11
esküvői fotó-16
esküvői fotó-15
esküvői fotó-17

ortréfotók

Iskolai/Óvodai fotózás

Fontosnak tartom, hogy a gyerekek szemei élesek legyenek és az a tekintet köszönjön vissza a képről, amit mindig is látunk.

Nem használok (vagy nem szívesen) berendezett hátteret. A legautentikusabb és leghangulatosabb, ha az óvodai/iskolai környezet a háttér, rendezettségétől függően elmosva vagy megmutatva azt. 

A képeket elektronikusan adom át, képnyomtatási és tablókészítési feladatokat nem végzek.

Cserébe benne vagyok minden jóban. Barátnővel, barátokkal is fotózkodhatnak a gyermekek. A képeken itt is utómunkálatokat végzek, minél inkább megőrizve a természetességet (lásd: narancssárga bőrszín).

Árak: Egyedi áras, függ a fotózandó gyermekek számától. Egy órára legalább 20.000 Ft-tal lehet számolni.

Évszakok | Tájak | Erdő | Mező | Hegy | Síkság

Természet

Kiapadhatatlan forrás. Sosem tartottam magam természetfotósnak, de sosem tudtam elmenni amellett, amit láttam (illetve igen, de volt, hogy visszatértem :))

Árak: alapvetően nem eladásra készítem. Ha valamelyik megtetszett és szeretnél nagyobb nyomatot valamiből, írj rám és az árat megbeszéljük 😉

Céges | Magánszemély

Portréfotó

Zsánerkép vagy üzleti / CV fotó, illetve bármilyen portré jellegű kép esetében kereshettek. Igény szerint Manfrotto minőségi hátterek közül is választhattok. 

Portréfotózás lehetséges szabadtérben és – igény esetén – stúdiókörülmények között, akár a helyszínre települve.

Árak: 15.000 Ft-tól attól függően, hogy csak néhány jó képet szeretnél a szabadban vagy stúdió körülmények között, átöltözéssel egy képsorozatot.

Dobos Gergely felnőttképzési törvény szakértő

 Miért | Mikor | Hol | Mennyiért

Magamról

Mint sokan mások, én is hobbi fotósként kezdtem. A visszajelzések és az egyre drágább felszerelés után úgy döntöttem: fél úton nem állok meg. Következett az OKJ-s végzettség megszerzése és vállalkozási tevékenységeim bővítése fotózással.

Majd elkezdtek jönni a megbízások, 2021-ben karácsonyi fotózásra is biztosítottam már lehetőséget ismerősöknek, amit 2022-ben is megtartottam (szigorúan csak egy hétvége, péntektől szombatig max. kb. 15 család részére).

Szeretek fotózni, a spontán pillanatokat megörökíteni. A beállított képek és a spontaneitás (valóság) együtt adják azt az egészet, ami miatt szerintem egy képsorozat jó lesz.

Hétvégéken és hétköznap délutánokon tudok fotózásokat vállalni. Munkámat legálisan, de nem főállású fotósként végzem, ezt nem is tervezem. Ennélfogva szabadidőm kevesebb, cserébe minden alkalommal bele tudom adni szívem-lelkem. 

Helyileg Jászberény és környéke az én terepem, ismerősök (és ismerősök ismerősei) számára ennél messzebb is megyek, ha kell.

Több éve fotózom, technikai felszereltségem és tudásom stabil. Célom, hogy a leadott képanyagok olyan minőséget képviseljenek, hogy meglegyen az “azta” érzés, kedvező ár/érték mellett. 

Elérhetőség | Üzenetküldés | Profil

Kapcsolat

Telefon

(30) 37négy-hatvan-57

Írj nekem üzenetet

1 + 4 =

Használt technika

Gépvázak: 2 db Nikon D750 (full frame)
Objektívek:

– Nikon 24-70mm 2.8,
– Nikon 70-200mm 2.8,
Sigma Art 35mm 1.4.,
– Sigma Art 50mm 1.4.,
– Nikon 85mm 1.8.

Egyéb: állványok, hátterek, kiegészítők.

@Dobos Gergely. A képek és szövegek sem részben sem egészben nem használhatóak fel.
A fent megjelölt árak nem minősülnek árajánlatnak. Csak megkeresést követően, írásban megküldött ár tekinthető annak.